Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verzorging > Handverzorging > Handalcohol

Handalcohol

Handalcohol is een handgel dat wordt gebruikt voor het desinfecteren van de handen. Door handalcohol te gebruiken worden de handen gereinigd en gaan ziektekiemen zoals bacteriën, schimmels en virussen dood.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 14 resultaten

Hand alcohol voor hygiënische reiniging

Door desinfectie met alcohol worden je handen schoner dan wanneer je je handen alleen wast met water en zeep. Vuile handen zijn niet altijd zichtbaar vuil. Je gebruikt alcohol om de handen te desinfecteren, zodat ook de onzichtbare ziektekiemen doodgaan. Bij Plastimed vind je een ruim aanbod aan desinfectie middelen met alcohol en andere hygiëne producten voor handdesinfectie.

Voordelen van handdesinfectie met alcohol

Handalcohol zorgt voor een snelle, effectieve en huidvriendelijke reiniging van de handen. Alcohol heeft een grote kiemreductie en maakt korte metten met bacteriën, schimmels en virussen. Het desinfectiemiddel is praktisch verpakt in een handzaam flesje, waardoor het overal gebruikt kan worden. In huisartsenpraktijken, ziekenhuizen en andere medische instellingen wordt standaard handalcohol gebruikt. Het is echter ook aan te raden thuis altijd een flesje desinfecterende alcohol te hebben. Het middel biedt een grote bescherming tegen tal van micro-organismen die na het handen wassen achter kunnen blijven.

Effectieve handalcohol van de beste merken

Bij Plastimed shop je hand alcohol van de hoogste kwaliteit. Maak je keuze uit merken als Hartmann en Schulke. Bovendien biedt Plastimed diverse wanddispensers en pompen aan.  Voor maximale hygiëne op het werk en thuis schaf je direct hoogwaardige handalcohol aan in de webshop van Plastimed.