Voor hulp en advies

0251 - 247233

Handcrème

Handcrème snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Verzorg je handen met de handcrèmes van Plastimed

Als zorgprofessional ben je veel bezig met hygiëne en dat kan een behoorlijke impact hebben op je handen. Droge en ruwe handen zijn daarom een veelvoorkomend probleem bij zorgprofessionals. Gelukkig biedt Plastimed handcrèmes aan die speciaal zijn ontwikkeld voor medische verzorging en handverzorging.

Handcrèmes voor optimale handverzorging

De handcrèmes van Plastimed zijn ontwikkeld om droge, ruwe en geïrriteerde handen te voeden, beschermen en hydrateren. Het gebruik van de handcrème zorgt ervoor dat de huid van je handen weer zacht en soepel aanvoelt en beschermd wordt tegen uitdroging en andere invloeden van buitenaf. De crèmes zijn geschikt voor verschillende afdelingen in de zorg, waaronder ziekenhuizen, verpleeghuizen en tandartspraktijken.

Paraffine en aloe vera voor optimale verzorging

De handcrèmes van Plastimed bevatten ingrediënten die bekend staan om hun verzorgende werking op de huid, zoals paraffine en aloe vera. Paraffine heeft een beschermende en verzachtende werking op de huid en zorgt ervoor dat de handen langdurig gehydrateerd blijven. Aloe vera staat bekend om zijn verzachtende en kalmerende werking op de huid en kan helpen bij irritaties en wondjes aan de handen.

Gerelateerde producten voor optimale verzorging

Naast handcrèmes biedt Plastimed ook andere producten aan die bijdragen aan optimale handverzorging. Denk hierbij aan medische handschoenen, handdesinfectiemiddelen en handzepen. Door het combineren van deze producten zorg je voor een optimale handhygiëne en voorkom je uitdroging en irritatie van de handen.

Bestel nu eenvoudig jouw handcrème bij Plastimed

Wil je ook genieten van zachte, verzorgde handen? Bestel dan nu eenvoudig jouw handcrème bij Plastimed. Het bestellen van de handcrème gaat snel, makkelijk en veilig via onze website. Zo kun je snel weer aan de slag met optimale handverzorging.