Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > AED > AED Pads

AED Pads

Bestel nu jouw AED-pads bij Plastimed: redders in nood!

Ben je op zoek naar AED-pads voor jouw AED-apparaat? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres! AED-pads zijn onmisbaar bij het gebruik van een Automatische Externe Defibrillator (AED). Deze elektroden zijn namelijk verantwoordelijk voor het afgeven van een elektrische schok aan het hart van een slachtoffer met een hartstilstand. Het is dus van cruciaal belang dat deze AED-pads van hoge kwaliteit zijn. Plastimed biedt verschillende soorten AED-pads van hoogwaardige kwaliteit aan tegen scherpe prijzen.

Werkingsmechanisme en gebruik van AED-pads

AED-pads zijn een essentieel onderdeel van het gebruik van een AED-apparaat. Wanneer er sprake is van een hartstilstand, dienen de elektroden van de AED-pads op de ontblote borst van het slachtoffer geplaatst te worden. Deze elektroden registreren vervolgens het hartritme van het slachtoffer en bepalen of er een elektrische schok nodig is. Indien nodig, zal de AED een schok afgeven via de AED-pads om het hart van het slachtoffer te resetten en het normale hartritme te herstellen.

AED-pads worden vaak gebruikt door zorgprofessionals in de acute zorg, zoals ambulancepersoneel, brandweer, en spoedeisende hulp. Ook bedrijven, scholen en sportclubs zijn verplicht om een AED-apparaat in hun gebouw te hebben. Het is dus van groot belang om AED-pads in huis te hebben en deze regelmatig te vervangen om de optimale werking van de AED te garanderen.

Aanvullende informatie over AED-pads

Naast de AED-pads biedt Plastimed ook andere medische verbruiksmaterialen aan die van belang kunnen zijn bij het gebruik van een AED, zoals defibrillatoren en reanimatiepoppen. Ook kun je bij Plastimed terecht voor bedbescherming, huidstansen & curettes, lasertherapie en urologie producten. Bij ons ben je dus aan het juiste adres voor al jouw medische benodigdheden.

Bestel jouw AED-pads gemakkelijk online bij Plastimed!

Wil je AED-pads bestellen bij Plastimed? Dat kan gemakkelijk en snel via onze website. Bij ons kun je rekenen op een snelle levering en een uitstekende service. Plaats vandaag nog jouw bestelling en wij zorgen ervoor dat deze direct verzonden wordt. Bij vragen of advies kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Kies voor Plastimed en zorg dat jij altijd voorbereid bent op noodsituaties.

Filteren

Aantal stuks