Voor hulp en advies

0251 - 247233

Wondhaken

Wondhaken snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 16 resultaten

Wondhaken bestellen bij Plastimed: ideaal voor de zorgprofessional

Ben jij als zorgprofessional op zoek naar een effectief hulpmiddel om wondranden naar elkaar toe te trekken en zo een snelle en nette wondsluiting te realiseren? Dan zijn wondhaken wellicht precies wat je nodig hebt! Bij Plastimed kun je deze handige haken eenvoudig bestellen.

Hoe werken wondhaken en waarvoor worden ze gebruikt?

Wondhaken worden gebruikt om de randen van een wond naar elkaar toe te trekken en zo de wond te sluiten. Dit heeft als voordeel dat de wond sneller kan genezen en er minder kans is op complicaties. Daarnaast zorgt het gebruik van wondhaken voor een nette wondsluiting, waardoor het littekenweefsel zo min mogelijk zichtbaar is. Wondhaken worden veelvuldig gebruikt in de chirurgie en op de OK, maar ook op andere afdelingen in het ziekenhuis en in de huisartsenpraktijk.

Wondhaken en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je terecht voor diverse soorten wondhaken. Zo zijn er bijvoorbeeld haakjes met rechte uiteinden, maar ook met gebogen uiteinden voor het sluiten van moeilijk bereikbare wonden. Naast wondhaken biedt Plastimed ook een breed assortiment aan andere medische instrumenten, zoals scalpels en scalpelmesjes, klemmen en tangen. Daarnaast kun je bij Plastimed ook terecht voor instrumententrays, waarin je alle benodigde instrumenten bij de hand hebt tijdens een ingreep.

Bestel jouw wondhaken eenvoudig en snel bij Plastimed

Wil jij als zorgprofessional wondhaken bestellen bij Plastimed? Dat kan gemakkelijk en snel online. Plaats jouw bestelling via onze website en wij zorgen ervoor dat deze zo snel mogelijk bij jou wordt afgeleverd. Zo heb jij altijd de benodigde hulpmiddelen bij de hand om jouw patiënten de beste zorg te bieden. Bij Plastimed staan we voor kwaliteit en een uitstekende service, dus wacht niet langer en bestel jouw wondhaken bij Plastimed!