Voor hulp en advies

0251 - 247233

Oogboren

Oogboren worden veel gebruikt door oogartsen en huisartsen. Deze apparaten zijn onder meer geschikt voor het verwijderen van vreemde lichamen uit het oog. In het uitgebreide assortiment van Plastimed vind je ook andere instrumenten voor oogchirurgie. Plaats je bestelling in de online shop.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 11 resultaten

Oogboren voor diverse toepassingen

Veel oogboren zijn eenvoudig aan- en uit te schakelen met de draaischakelaar. Het is ook mogelijk om losse oogboortjes te bestellen. Doorgaans wordt een oogfrais inclusief een bijpassend boortje geleverd. Je hebt de keuze uit verschillende formaten, zodat je afgaande op de situatie het geschikte oogboortje uit kunt zoeken. Over het algemeen zijn de oogboortjes tussen de 0,5mm en 1,0mm groot. Het boortje en opzetstuk zijn steriliseerbaar, zodat je altijd hygiënisch werkt. De oogboor wordt onder andere gebruikt als er een splinter of glas in het oog terecht is gekomen.

Oogboren online bestellen

Plastimed maakt het zowel medisch professionals als consumenten eenvoudig om hoogwaardige medische producten te bestellen. Je hebt de keuze uit een ruim assortiment, dat praktisch is ingedeeld in verschillende categorieën. Zo bestel je oogboren en andere toebehoren eenvoudig en snel online.