Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Laboratorium > Urinetesten > Ketonen testen

Ketonen testen

Ketonen testen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Ketonen testen: snel en eenvoudig bestellen bij Plastimed

Wil je graag weten of je in ketose bent? Dan is het gebruik van ketonen testen een handige en betrouwbare methode. Met deze testen meet je de hoeveelheid ketonen in je bloed, urine of adem en krijg je inzicht in je ketonenwaarden. Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel ketonen testen bestellen, zodat je direct aan de slag kunt.

Hoe werken ketonen testen en voor wie zijn ze geschikt?

Ketonen testen meten de hoeveelheid ketonen in je lichaam. Ketonen ontstaan wanneer je lichaam vetten afbreekt in plaats van koolhydraten om energie te produceren. Dit gebeurt bijvoorbeeld tijdens een ketogeen dieet of bij langdurig vasten. Ook bij diabetespatiënten kunnen ketonen zich ophopen in het bloed. Ketonen testen zijn geschikt voor zowel particulieren als zorgprofessionals die geïnteresseerd zijn in het monitoren van hun ketose status. Denk hierbij aan diëtisten, personal trainers en sporters.

Aanvullende informatie over ketonen testen

Naast ketonen testen biedt Plastimed ook andere medische testen aan, waaronder laboratorium testen, ph strips, SOA testen, COVID-19 testen en drugstesten. Hiermee kun je verschillende aspecten van je gezondheid en welzijn monitoren en onderzoeken. Onze ketonen testen zijn geschikt voor gebruik thuis en geven nauwkeurige resultaten binnen enkele seconden. De testen zijn verkrijgbaar voor het meten van ketonen in urine, bloed en adem. Daarnaast kun je bij Plastimed ook terecht voor bijbehorende producten zoals bloedglucosemeters en ketonenmeters.

Bestel jouw ketonen testen bij Plastimed

Wil je jouw ketose status meten met behulp van ketonen testen? Bestel dan eenvoudig en snel bij Plastimed. Via onze webshop kun je gemakkelijk jouw gewenste producten selecteren en bestellen. Bij een bestelling boven de €50,- is de verzending gratis en kun je snel aan de slag met het monitoren van jouw ketonenwaarden. Bestel vandaag nog en ontdek de voordelen van ketonen testen voor jouw gezondheid en welzijn.