Voor hulp en advies

0251 - 247233

Ampullenetui

Met een hoogwaardige ampullenetui neem je eenvoudig meerdere ampullen mee in verschillende maten. Zo vervoer je de kwetsbare ampullen veilig in je dokterstas. Kies voor een ampullenetui van (kunst)leder of een hardcase ampullenetui en bestel direct via Plastimed. De meeste etuis zijn leverbaar per stuk.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Ampullenetui cadeau doen

Een ampullenetui is een mooi cadeau voor een (afstuderende) arts of verzorgende. De ampullenetuis zijn uitgerust met een praktisch opbergvak waar de ampullen in worden bewaard. Je hebt de keuze uit diverse materialen. Deze zijn altijd slijtvast, isolerend en licht van gewicht. Een ampullenetui is voorzien van meerdere rubberen lussen voor ampullen met verschillende inhouden. Neem ook een kijkje bij de ampullaria. Deze handige ampullendispensers zijn uitermate geschikt voor het veilige transport van medicijnampullen in de dokterstas of EHBO-tas.

Ampullenetui bestellen

Ben je op zoek naar een stijlvolle ampullenetui van hoge kwaliteit? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bekijk op je gemak het assortiment en bestel jouw ampullenetui in een handomdraai online. Ook dokterstassen en andere professionele medische producten bestel je in de online shop. Plaats je bestelling.