Voor hulp en advies

0251 - 247233

Bedschermen

Bedschermen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Bedschermen bestellen bij Plastimed: veiligheid en privacy gegarandeerd

Wil jij in jouw zorginstelling de veiligheid en privacy van patiënten waarborgen tijdens het verblijf in bed? Dan zijn bedschermen van Plastimed een uitstekende oplossing. Deze schermen worden geplaatst tussen de bedden, waardoor patiënten meer privacy hebben en zich veiliger voelen tijdens de verzorging. In deze tekst vertellen we jou meer over de voordelen van bedschermen en hoe je ze eenvoudig kunt bestellen bij Plastimed.

Een veilige en praktische oplossing voor jouw zorginstelling

Bedschermen zijn niet alleen bedoeld voor de privacy van patiënten, maar bieden ook extra veiligheid. De schermen zijn gemaakt van duurzaam en gemakkelijk te reinigen materiaal, wat ervoor zorgt dat ze hygiënisch zijn in het gebruik. Door de stevige constructie dragen ze bovendien bij aan de valpreventie. Zorgprofessionals op verschillende afdelingen maken gebruik van bedschermen, zoals op afdelingen geriatrie, psychiatrie en intensive care.

Aanvullende informatie over bedschermen

Naast de voordelen die we al hebben benoemd, zijn er nog meer redenen om voor bedschermen van Plastimed te kiezen. Zo hebben wij diverse soorten schermen in ons assortiment die geschikt zijn voor verschillende bedden. Daarnaast zijn onze schermen eenvoudig te monteren en af te stellen, zodat ze perfect passen bij jouw zorginstelling. Gerelateerde producten die bijdragen aan de praktijkinrichting en het medisch meubilair zijn onder andere bloedafnamestoelen, tabourets, trolleys, opstapjes en schopemmers.

Bedschermen bestellen bij Plastimed

Wil je bedschermen bestellen bij Plastimed? Dat kan snel en eenvoudig online via onze website. Wij bieden een ruim assortiment aan bedschermen en gerelateerde producten voor de zorgsector. Je kunt bij ons veilig online betalen en wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering. Zo kun jij snel aan de slag met het optimaliseren van de veiligheid en privacy van jouw patiënten.