Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbandmiddelen > Gazen > Zalfgazen

Zalfgazen

Zalfgazen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Zalfgazen bestellen bij Plastimed: alles wat je moet weten

Ben je op zoek naar zalfgazen voor de verzorging van wonden? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. In deze SEO-tekst leggen we uit waar zalfgazen voor dienen en welke voordelen het bestellen van deze producten bij Plastimed heeft.

Waarvoor zijn zalfgazen bedoeld?

Zalfgazen zijn speciaal ontworpen voor het verzorgen van wonden en brandwonden. Deze gaasjes zijn voorzien van een dun laagje zalf, waardoor ze een verzachtende en beschermende werking hebben. Hierdoor wordt de pijn van de wond verminderd en wordt de genezing bevorderd.

Welke zorgprofessionals en afdelingen gebruiken zalfgazen?

Zalfgazen worden gebruikt door zorgprofessionals in diverse afdelingen binnen de gezondheidszorg, zoals de spoedeisende hulp, de huisartsenpraktijk en de thuiszorg. Ook voor particulieren zijn zalfgazen een handig hulpmiddel bij het verzorgen van wonden.

Aanvullende informatie over zalfgazen

Bij Plastimed kun je niet alleen zalfgazen bestellen, maar ook andere soorten gaas en verbandmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan hydrofiel gaasjes, vette gaasjes, paraffine gaas en Betadine gaasjes. Deze producten zijn perfect te combineren met zalfgazen voor een optimale wondverzorging.

Bestel zalfgazen eenvoudig en snel bij Plastimed

Wil je zalfgazen bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Je kunt de producten eenvoudig online bestellen en veilig betalen via onze website. Bovendien worden bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst zijn, dezelfde dag nog verzonden. Zo heb je jouw zalfgazen snel in huis en kun je direct aan de slag met de verzorging van wonden en brandwonden. Bestel vandaag nog en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service.