Voor hulp en advies

0251 - 247233

Operatiemutsen

Medisch personeel draagt altijd operatiemutsen. De muts zorgt ervoor dat patiënten hygiënisch worden behandeld. Zo kan er tijdens de operatie geen vuil of haren bij de wond komen. Operatiemutsen en andere artikelen voor persoonlijke bescherming bestel je gemakkelijk online bij Plastimed.

Filters

Steriel

Resultaat 1–30 van de 37 resultaten wordt getoond

Operatiemutsen van ademend materiaal

Operatiemutsen worden gedragen door chirurgen in ziekenhuizen om te voorkomen dat er haar of huidschilfers in de wond van de patiënt terechtkomen tijdens een operatie. Bij beweging kunnen er maar liefst 30.000.000 deeltjes per minuut vrijkomen. Om deze reden dragen chirurgen en assistenten altijd beschermende kleding. Niet alleen voor het personeel zelf is dit prettig, maar ook voor de patiënt. De hoogwaardige operatiemutsen in het assortiment van Plastimed zijn gemaakt van huidvriendelijk en ademend materiaal. Dit zorgt voor een optimale regulering van de lichaamswarmte. De scheurvaste afwerking met versterkte zomen biedt extra veiligheid. Je hebt de keuze uit verschillende types voor alle soorten haarstijlen, van kort tot lang haar.

Operatiemutsen van A-merken kopen

Bij Plastimed bestel je gemakkelijk operatiemutsen van bekende merken, waaronder Hartmann, Barrier, Medline en Mölnlycke. Bestel direct verschillende maten, want niet iedereen heeft dezelfde hoofdgrootte. Zo weet je zeker dat de operatiemutsen goed en comfortabel aansluiten. Plaats je bestelling in de online shop.