Voor hulp en advies

0251 - 247233

Chirurgische mondkapjes

Voorkom verspreiding van ziektes met chirurgische mondkapjes. Bescherm uzelf en patiënten en bestel snel en eenvoudig medische hulpmiddelen bij Plastimed.

Filters

Materiaal
Aantal laags
Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 34 resultaten wordt getoond

Chirurgische mondkapjes ter bescherming

Chirurgische mondmaskers worden gebruikt om verspreiding van schadelijke virusdeeltjes en ziektekiemen te voorkomen. Gedurende een operatie bestaat er een risico dat deze deeltjes vrijkomen. een medisch mondkapje heeft een hoge filtercapaciteit die deze deeltjes uit de lucht filteren. Des te hoger de filtercapaciteit van de gezichtsmaskers, des te beter deze beschermen tegen verspreiding door inademen van schadelijke stoffen. De afgelopen jaren zijn deze mondkapjes van essentieel belang geworden voor dagelijkse bezigheden om het SARS-CoV-2 virus (COVID-19) te bestrijden. Bestel direct chirurgische mondkapjes bij Plastimed.

Waar worden chirurgische mondmaskers toegepast?

De vraag naar mondkapjes is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. De oorzaak hiervan ligt aan de opkomst van virussen als SARS, Ebola, het norovirus en uiteraard Covid-19. Ook de MRSA-bacterie, die moeilijk te bestrijden is en met name in ziekenhuizen en zorginstellingen wordt gevonden, maakt de toepassing van chirurgische mondkapjes essentieel. Medische mondmaskers helpen ter bescherming van de omgeving van degene die het mondkapje draagt, en vormen een van de basismaatregelen om de verspreiding van infecties en ziektes te voorkomen.

Verschillende soorten mondkapjes

Naast medische mondkapjes biedt Plastimed ook FFP2 maskers en FFP3 maskers aan. Plaats direct een betrouwbare, veilige en betaalbare bestelling voor de medische mondkapjes bij Plastimed.