Voor hulp en advies

0251 - 247233

Washandjes

Washandjes komen in allerlei situaties van pas. Ze zijn een ideaal hulpmiddel voor persoonlijke hygiëne en kleine wasbeurten. In verpleeghuizen, ziekenhuizen en de thuissituatie is het erg handig om altijd een washandje bij de hand te hebben. Gebruik ze voor persoonlijke hygiëne, op reis of om even snel de mond van je kindje af te vegen. Bij Plastimed bestel je gemakkelijk en snel wegwerpwashandjes van hoge kwaliteit.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 18 resultaten

Zacht disposable washandje

In het assortiment van Plastimed vind je zachte wegwerpwashandjes van het merk Servocare, gemaakt van vezelvlies. Deze zijn geschikt voor eenmalig gebruik en zijn zacht en aangenaam voor de huid. De hoogwaardige washandjes zijn zowel geschikt voor intensieve verpleging als voor gebruik bij baby’s en kleine kinderen. Aan de korte zijde zit een opening waar je je hand in steekt. Ook oppervlakten reinig je in een handomdraai tussendoor met de praktische disposable washandjes. Maak ze vochtig met wat water en gebruik eventueel een zacht reinigingsmiddel.

Sterke wegwerp washandjes kopen

Het superzachte washandje is zeer stevig en scheurvast, geschikt voor éénmalig gebruik. Doordat de washandjes slechts één keer te gebruiken zijn, zijn ze zeer hygiënisch in het gebruik. Bestel direct online bij Plastimed en neem ook een kijkje bij de andere producten voor wassen en verzorging.