Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > S&N Allevyn Life Silicon Combi Foam-komp M 12,9 x 12,9 cm

S&N Allevyn Life Silicon Combi Foam-komp M 12,9 x 12,9 cm

SKU 66801068 Categories , ,

Bestel S&N Allevyn Life Silicon Combi Foam-komp M 12,9 x 12,9 cm snel en eenvoudig bij Plastimed.nl, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij zijn er trots op dat al onze producten afkomstig zijn van gerenommeerde A-merken, wat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid in elk product dat we aanbieden.

 35,00 excl. btw  38,15 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

Voeg toe aan favorietenlijst
Voeg toe aan favorietenlijst
footer betaalmethodes

Specificaties

Extra informatie

Materiaal

Siliconen

Steriel

Ja

Aantal stuks

10 stuks

Artikelnummer 66801068

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “S&N Allevyn Life Silicon Combi Foam-komp M 12,9 x 12,9 cm” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

Smith&Nephew Allevyn Life 12.9×12.9cm is een meer laags kompres, speciaal ontworpen voor mensen en hun alledaagse activiteiten en bevat o.a. een Hydro cellulaire foamlaag, hyper-absorberende kern en afschermingslaag met de volgende kenmerken.

– Ademende topfilm
– Afschermingslaag
– Hyper-absorberende kern
– Hydro cellulaire foamlaag
– Siliconengel kleeflaagDe unieke bloemvorm met brede rand is special ontworpen om perfect op het lichaam aan te sluiten en laat patiënten toe hiermee te douchen: Allevyn Life is voor elke wond op elke locatie.

Indicaties 

Wondverzorging bij secundaire genezing van oppervlakkige en granulerende wonden, chronische en acute exsuderende wonden, matig tot diepe wonden zoals decubitus, ulcus cruris, diabetische beenulcera, geïnfecteerde wonden, oncologische wonden, operatiewonden, eerste- en tweedegraads brandwonden, donorplaatsen, skin-tears, schimmelende ulcera.

Contra-indicaties / voorzorgsmaatregelen 

Gebruik Allevyn Life niet met oxiderende stoffen zoals hypochlorietoplossingen (bv. EUSOL) of waterstofperoxide, aangezien deze de absorberende polyurethaan componenten van het kompres kunnen afbreken.

Stop met het gebruik als roodheid of gevoeligheid optreedt.

Niet in het kompres knippen, hierdoor kunnen interne delen van het kompres in de wond komen waardoor het genezingsproces kan worden vertraagd. De bacteriële eigenschappen van het kompres worden hierdoor ook aangetast, waardoor infectie kan ontstaan.

Smith&Nephew Allevyn Life 12.9×12.9cm dient niet als enig middel te worden gebruikt voor drukverlichting, maar dient altijd samen met andere drukverlichtings-middelen te worden gebruikt. Allevyn Life is een product voor eenmalig gebruik. Bij gebruik op meer dan één patiënt kan kruisbesmetting of infectie optreden. Door de verpakking te openen, wordt de steriele barrière verbroken. Daarom dient u geen geopend kompres te bewaren voor gebruik op een later tijdstip.

Verkrijgbaar in verschillende afmetingen:

Smith&Nephew Allevyn Life 10.3×10.3cm

Kijk voor meer informatie over Smith&Nephew producten op:

Smith & Nephew Nederland | Smith & Nephew (smith-nephew.com)

Filteren