Voor hulp en advies

0251 - 247233

Beademingsmaskers

Beademingsmaskers snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 35 resultaten wordt getoond

Beademingsmaskers kopen bij Plastimed

Op zoek naar beademingsmaskers voor medisch gebruik? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Beademingsmaskers worden gebruikt bij patiënten die moeite hebben met ademhalen en/of extra zuurstof nodig hebben. Ze worden veelal gebruikt op de intensive care afdelingen in ziekenhuizen en door ambulanceteams.

Hoe werken beademingsmaskers?

Beademingsmaskers bestaan uit een masker dat over de mond en neus van de patiënt geplaatst wordt en dat verbonden is met een zuurstoftoevoersysteem. Het masker zorgt ervoor dat de patiënt voldoende zuurstof binnenkrijgt en dat er geen lucht ontsnapt. De maskers worden gebruikt bij patiënten met ademhalingsproblemen, zoals bijvoorbeeld bij COVID-19 patiënten.

Welke zorgprofessionals gebruiken beademingsmaskers?

Beademingsmaskers worden voornamelijk gebruikt op intensive care afdelingen in ziekenhuizen en door ambulanceteams. Ook thuiszorgorganisaties kunnen beademingsmaskers gebruiken voor patiënten die thuis behandeld worden.

Aanvullende informatie over beademingsmaskers

Bij Plastimed vind je verschillende soorten beademingsmaskers, met verschillende aansluitingen en connectoren. Ook kun je bij ons terecht voor bijbehorende producten zoals zuigsystemen, bacteriefilters en laryngoscopie. Onze beademingsmaskers zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de geldende veiligheidsnormen.

Beademingsmaskers kopen bij Plastimed

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel beademingsmaskers bestellen. Wij hebben een ruim assortiment aan maskers en bijbehorende producten op voorraad en kunnen deze snel bij je leveren. Bestellen doe je gemakkelijk online, en mocht je vragen hebben dan staat ons deskundige team voor je klaar om je verder te helpen. Bij Plastimed ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit en een uitstekende service.