Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Laryngoscoop > Laryngoscoop bladen

Laryngoscoop bladen

Een laryngoscoop bestaat uit een handvat en afneembare bladen waarmee je de tong opzij kunt duwen. Deze laryngoscoop bladen zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, met voor ieder model weer verschillende formaten. Bij Plastimed heb je de keuze uit een ruim assortiment aan KNO-instrumenten.

Laryngoscoop bladen voor iedere laryngoscoop

De verbinding van de laryngoscoop bladen met de handvatten is gestandaardiseerd. Dit wil zeggen dat bladen van alle fabrikanten passen op alle handvatten van verschillende merken als de systemen gelijk zijn. Dit soort praktische problemen zitten je in noodsituaties dus nooit in de weg. Er zijn zowel herbruikbare laryngoscoop bladen als laryngoscoop bladen voor eenmalig gebruik. Deze dienen als hulpmiddel bij het inbrengen van een endotracheale tube. De meeste bladen hebben een laag en aerodynamisch profiel, waardoo het risico op dentaal trauma kleiner is. Hierdoor heb je bovendien beter zicht.

Laryngoscoop bladen bestellen

Bij Plastimed vind je laryngoscoop bladen van de hoogste kwaliteit in het assortiment. Zo bestel je onder meer laryncgoscoop bladen van het merk Lifeguard. Deze zijn te gebruiken met andere merken fiber optic handvatten. Zoek je ook nog een laryngoscoop? Plaats direct je bestelling in de webshop van Plastimed voor een snelle levering.