Voor hulp en advies

0251 - 247233

HemoCue 201+ RT glucosemeter

Extra informatie

Merk

Steriel

Nee

Aantal stuks

1 stuk

Artikelnummer 120712

Bestel HemoCue 201+ RT glucosemeter snel en eenvoudig bij Plastimed.nl, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij zijn er trots op dat al onze producten afkomstig zijn van gerenommeerde A-merken, wat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid in elk product dat we aanbieden.

 742,56

Beschikbaar via nabestelling

footer betaalmethodes

Het HemoCue Glucose 201 RT systeem is een professioneel glucose meetsysteem dat gebruikt kan worden voor het diagnostiseren, screenen en monitoren van diabetes mellitus.

De unieke cuvettetechnologie van HemoCue en reg is in staat om exacte en nauwkeurige glucose waarden te genereren. Deze glucose waarden worden niet be en iumlnvloed door hematocriet of veel voorkomende medicijnen.

Het HemoCue en reg Glucose 201 RT systeem is makkelijk in gebruik en kan gebruikt worden door niet-laboratorium geschoold personeel. Het systeem is geoptimaliseerd voor het gebruik in ziekenhuizen, bij huisartsen en eerstelijnsgezondheidszorg. Nieuw bij de Hemocue RT meter! Cuvetten op kamertemperatuur. (niet meer in de koelkast bewaren!) Nieuwe cuvette: snel en eenvoudig te vullen met detectie van ondervulling. Betrouwbare uitslag van laboratoriumkwaliteit. Geschikt voor gebruik bij meerdere pati en eumlnten. Eenvoudige bediening, minimaal onderhoud en duurzaam in gebruik. Groter meetbereik: Plasma equivalent: 0 en ndash31,0 mmol/L (0 en ndash560 mg/dL)Referentie C1 120712

Alle bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HemoCue 201+ RT glucosemeter” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Filteren

Kenmerken
Materiaal
Uitvoering
Aantal lagen
Aantal paar
Aantal rollen
Aantal stuks
Bevat latex
Draaddikte
Eenheden
Gauge
Inhoud
Kleur
Lengte (in meters)
Maat
Merk
Naaldlengte
Naaldsoort
Oplosbaar
Personage
Steriel
Volume