Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Laboratorium > Bloedtesten > Hemoglobine

Hemoglobine

Hemoglobine zorgt voor het zuurstoftransport in je bloed. Het hemoglobinegehalte (Hb) wordt gemeten om te kijken of er voldoende aanmaak en vulling is van rode bloedcellen. Hiervoor heb je onder meer microcuvetten en HB meters nodig. Deze vind je in de webshop van Plastimed.

Hemoglobine meten

Hemoglobine is een goede indicator voor de algemene gezondheid. De witte en rode bloedcellen leveren waardevolle informatie op over de gezondheid van een persoon. Veel medische professionals maken dan ook gebruik van onder meer microcuvettes. De microcuvette dient als pipe en meetcuvette en is geschikt voor eenmalig gebruik. Vervolgens lees je met een HB meter of glucosemeter de waarden uit. Bij Plastimed heb je de keuze uit betrouwbare apparatuur die de precisie en betrouwbaarheid van de laboratoriumuitslag combineert met een razendsnel resultaat. Een goede HB analyzer is onmisbaar en slaat uitslagen op met datum en tijd. Vervolgens download of print je de gegevens uit.

Betrouwbare meetinstrumenten voor hemoglobine

Producten voor bloedonderzoek en het bepalen van hemoglobine waarden bestel je eenvoudig en snel bij Plastimed. Het uitgebreide assortiment bestaat uit kwalitatieve producten van bekende merken, zoals HemoCue. Plaats je bestelling in de webshop!