Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Laboratorium > Bloedtesten > Glucosestrips

Glucosestrips

Glucose strips snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 21 resultaten

Bestel nu eenvoudig en snel glucose strips bij Plastimed

Op zoek naar glucose strips? Plastimed heeft het product voor je beschikbaar. Glucose strips zijn bedoeld om de bloedsuikerspiegel te meten en geven nauwkeurige resultaten weer. Het is een belangrijk hulpmiddel voor mensen met diabetes die hun bloedsuikerspiegel nauwlettend in de gaten moeten houden.

Werking van glucose strips en gebruik door zorgprofessionals

Glucose strips maken gebruik van de zogenaamde ‘glucose oxidase’ technologie en worden vaak gebruikt door zorgprofessionals in ziekenhuizen en medische laboratoria. Ook kunnen mensen met diabetes zelf thuis met behulp van een glucosemeter hun bloedsuikerspiegel meten met behulp van glucose strips. Het resultaat wordt binnen enkele seconden weergegeven op het scherm van de glucosemeter.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Naast glucose strips biedt Plastimed ook andere producten aan die gerelateerd zijn aan bloedonderzoek en medisch laboratorium onderzoek, zoals hemoglobine en cholesterol testen. Deze producten zijn bedoeld voor zorgprofessionals en mensen die hun gezondheid nauwlettend in de gaten willen houden. Bovendien zijn er ook sneltesten beschikbaar voor bijvoorbeeld het meten van de bloeddruk of het detecteren van zwangerschap.

Bestel eenvoudig en snel glucose strips bij Plastimed

Wil je glucose strips bestellen? Dat kan eenvoudig en snel bij Plastimed. Het bestellen van producten via de webshop van Plastimed is zeer eenvoudig en het proces verloopt snel en veilig. Door te bestellen bij Plastimed, ben je verzekerd van kwalitatief hoogwaardige producten tegen een scherpe prijs. Bestel nu jouw glucose strips online en zorg voor een goede controle van jouw bloedsuikerspiegel.