Voor hulp en advies

0251 - 247233

Scalpelmesjes

Scalpelmesjes zijn medische hulpmiddelen die voornamelijk worden gebruikt door chirurgen. Tijdens een operatie kan een scalpelmesje al na een paar snedes in de huid bot worden en is een vervangend mesje nodig. Losse scalpelmesjes worden tegenwoordig uitsluitend gemaakt voor eenmalig gebruik.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 41 resultaten wordt getoond

Onmisbaar op de OK, in de praktijk of kliniek

Scalpel mesjes worden veel gebruikt door chirurgen. Al na enkele snedes in de huid kan het scalpelmesje bot worden, waardoor het belangrijk is dat er altijd voldoende scalpelmesjes voorradig zijn in de OK, praktijk of kliniek. Daarom vind je bij Plastimed een uitgebreid assortiment aan scalpelmesjes van de hoogste kwaliteit.

Nauwkeurige incisies met een scalpelmesje

Een scalpelmes moet scherp zijn om zo nauwkeurig mogelijk incisies te maken zonder weefselkneuzingen. Tijdens een operatie worden deze mesjes veel gebruikt. Tegenwoordig wordt bijna alleen gebruik gemaakt van steriele scalpels met wegwerpmesjes. Zo ben je altijd verzekerd van een vlijmscherp scalpelmesje. Er zijn zowel complete wegwerpscalpels beschikbaar met een lemmet en een verbonden heft, als losse scalpelmesjes die je gecombineerd met een herbruikbaar scalpelheft gebruikt. Een scalpelmesje wordt enkel gemaakt voor eenmalig gebruik.

Alleen de beste merken bij Plastimed

Bij Plastimed vind je scalpelmesjes van het bekende merk Swann Morton. Er zijn losse mesjes verkrijgbaar die je kan combineren met een herbruikbaar scalpelheft en mesjes met heft die je na gebruik in zijn geheel weggooit. Gebruik hiervoor een naaldencontainer voor een veilige werkomgeving.  Bij Plastimed koop je eenvoudig en snel scalpelmesjes van de hoogste kwaliteit. Plaats je bestelling!