Voor hulp en advies

0251 - 247233

Biopsy punches

Ben je op zoek naar kwalitatieve biopsy punches voor jouw dermatologische praktijk? Plastimed biedt een uitgebreid assortiment aan punches van verschillende afmetingen en materiaalsoorten. In deze tekst vertellen we je graag meer over de werking van de punches en welke zorg professionals en afdelingen gebruik maken van dit instrument.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 15 resultaten

Werking van biopsie punches

Een biopsie punch is een instrument dat wordt gebruikt om huidweefsel te verwijderen voor diagnostische doeleinden. De punch werkt als een holle naald met een scherpe snijkant. Door middel van een draaiende beweging wordt een klein stukje huidweefsel uit de huid genomen, wat vervolgens onderzocht kan worden op eventuele afwijkingen of ziekten. Het gebruik van een biopsie punch zorgt voor minimale weefselschade en een snelle genezing van het wondje.

Professionals en afdelingen die gebruik maken van biopsy punches

Dermatologen en dermatologische afdelingen maken veelvuldig gebruik van biopsy punches voor het stellen van diagnoses bij huidaandoeningen en -ziekten. Daarnaast worden biopsy punches ook gebruikt in andere medische specialisaties, zoals pathologie en plastische chirurgie. Plastimed biedt punches in verschillende afmetingen en materiaalsoorten, waardoor ze voor een breed scala aan medische toepassingen geschikt zijn.

Biopsie punches en andere dermatologische instrumenten

Bij Plastimed kun je niet alleen terecht voor biopsy punches, maar ook voor andere dermatologische instrumenten zoals biopsy blades, dermatologische potloden en huidcuretten. Deze instrumenten zijn onmisbaar voor een professionele en complete huidanalyse en -behandeling. Daarnaast biedt Plastimed ook zilvernitraatstiften voor het aanstippen van oppervlakkige huidafwijkingen.

Bestellen van biopsy punches bij Plastimed

Het bestellen van biopsy punches bij Plastimed is eenvoudig en snel. Via onze website kun je het gewenste product selecteren en direct online bestellen. Dankzij onze snelle levering heb je de punches binnen korte tijd in huis en kun je direct aan de slag met het stellen van diagnoses en behandelen van huidaandoeningen. Bij Plastimed ben je verzekerd van kwalitatieve producten en een uitstekende service.