Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Instrumentarium > Dermatologische instrumenten > Dermatologische potloden

Dermatologische potloden

Dermatologische potloden zijn geschikt voor gebruik in de dermatologie: voor een algemene operatie, in de orthopedie en radiologie. Met dit speciale potlood maak je markeringen op de huid en markeer je bijvoorbeeld de te behandelen gebieden. Bij Plastimed vind je dermatologische potloden in meerdere kleuren.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Lichaamspotlood

Dermatologische potloden worden gebruikt om annotaties te maken op de huid. Zo kun je als zorgprofessional gemakkelijk de te behandelen gebieden identificeren. Deze annotaties kunnen later gemakkelijk van de huid worden verwijderd met water en zeep. Je hebt de keuze uit onder andere dermatologische potloden in het blauw of rood. Het is eenvoudig om markeringen aan te brengen met het potlood en je patiënt heeft er geen last van. Al met weinig druk breng je de gewenste markeringen of annotaties aan.

Dermatologische potloden online kopen

Hoogwaardige dermatologische potloden koop je in de webshop van Plastimed. Zo kies je altijd voor kwaliteit en heb je de keuze uit de beste producten. Dermatologische potloden zijn onmisbaar op de OK, in de polikliniek of bij jou op de praktijk. Neem ook eens een kijkje bij andere items voor praktijkinrichting en profiteer van razendsnelle levering. Plaats je bestelling!