Voor hulp en advies

0251 - 247233

Maagsonde

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Maak kennis met de maagsonde: een belangrijk instrument voor medische professionals

De maagsonde is een flexibele slang die wordt gebruikt om vloeistoffen of voeding rechtstreeks in de maag te brengen. Het kan ook worden gebruikt om de inhoud van de maag te verwijderen, bijvoorbeeld bij patiënten die last hebben van overmatig braken. Het plaatsen van een maagsonde is een veel voorkomende procedure in de medische wereld en wordt uitgevoerd door verschillende zorgprofessionals.

De werking en het gebruik van de maagsonde

Een maagsonde wordt gebruikt voor verschillende medische doeleinden, zoals het toedienen van voeding, medicatie en het verminderen van gas in de maag. Daarnaast kan het ook worden gebruikt voor het afnemen van maaginhoud voor onderzoek. Zorgprofessionals die gebruik maken van de maagsonde zijn onder andere gastro-enterologen, verpleegkundigen en artsen op de IC en de spoedeisende hulp.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Het is belangrijk om te weten dat een maagsonde op de juiste manier geplaatst moet worden om complicaties te voorkomen. Bij Plastimed bieden we verschillende soorten maagsondes aan, waaronder neus-maagsondes en maagsondes voor een PEG-katheter. Naast maagsondes bieden wij ook andere medische instrumenten aan, zoals proctoscopen, KNO-instrumenten en chirurgische instrumenten. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en zijn zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van verschillende medische professionals.

Eenvoudig online bestellen bij Plastimed

Wil je een maagsonde bestellen? Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel online bestellen. We begrijpen dat de levering van medische instrumenten snel moet verlopen en daarom zorgen we voor een snelle levering en een uitstekende klantenservice. We bieden verschillende betalings- en verzendopties aan om ervoor te zorgen dat je zo snel mogelijk de instrumenten ontvangt die je nodig hebt. Bestel vandaag nog bij Plastimed en verzeker jezelf van kwalitatieve medische producten.”