Voor hulp en advies

0251 - 247233

Scheermesjes

Scheermesjes worden gebruikt voor het verwijderen van haren en is een standaard en integraal onderdeel van de voorbereiding van een behandeling of operatie. In medische praktijken en ziekenhuizen worden dan ook vaak wegwerpscheermesjes gebruikt. Hiermee kun je als zorgprofessional de patiënt efficiënt en hygiënisch ontharen. Plastimed biedt uitsluitend scheermesjes aan van gerenommeerde merken als Wilkinson, Mediware en Romed. Bekijk het assortiment scheermesjes en andere chirurgische instrumenten als tondeuses, pinceten en scharen. meteen in de webshop.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Gebruikstoepassing van scheermesjes

Scheermesjes zijn het middel bij uitstek om op een handige en hygiënische manier lichaamsbeharing te verwijderen. Zo gebruik je een scheermesje om haren te verwijderen voor een chirurgische ingreep of haal je er haren mee weg op een behaarde borst bij een ECG-onderzoek. Vooral bij medische ingrepen als operaties aan de schedel, chirurgische ingrepen aan het open borstbeen bij mannen of operaties in de genitale streek wordt de patiënt over het algemeen van tevoren geschoren.

Scheermesjes voor eenmalig gebruik

Essentieel bij het verwijderen van lichaamsbeharing is dat de huid niet beschadigd raakt en er geen infecties ontstaan. Daarom is het verstandig om een scheermesje voor eenmalig gebruik te nemen, zodat je steeds met een scherp mesje werkt. Bovendien hebben de scheermesjes ten minste twee snijbladen, wat voor een zachte, huidvriendelijke en veilige scheerbeurt zorgt. Bekijk meteen het aanbod van Plastimed.