Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Laboratorium > Testen > Fluoresceïne strips

Fluoresceïne strips

Fluoresceïne strips snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Toont alle 2 resultaten

Fluoresceïne strips bestellen bij Plastimed

Ben je op zoek naar fluoresceïne strips? Plastimed biedt deze medische producten aan voor een eenvoudige en betrouwbare diagnose van verschillende aandoeningen. In deze tekst lees je meer over de werking van fluoresceïne strips en welke gerelateerde producten je bij Plastimed kunt bestellen.

Waarvoor worden fluoresceïne strips gebruikt?

Fluoresceïne strips worden veelal gebruikt in de oogheelkunde om verschillende aandoeningen van het oog te diagnosticeren. Het product bestaat uit kleine strookjes papier die voorzien zijn van een fluorescerend middel. Door een strip in het oog te leggen en het oog te belichten met een blauw lampje, wordt het fluorescerende middel zichtbaar. Dit kan helpen om bijvoorbeeld beschadigingen aan het hoornvlies, vreemde lichamen en infecties op te sporen.

Welke zorg professionals en afdelingen gebruiken fluoresceïne strips?

Fluoresceïne strips worden veelal gebruikt door oogartsen, optometristen en andere zorgprofessionals die werkzaam zijn in de oogheelkunde. Daarnaast kan het product ook gebruikt worden door dierenartsen om aandoeningen van het oog bij dieren te diagnosticeren.Gerelateerde producten en aanvullende informatieNaast fluoresceïne strips biedt Plastimed ook een ruim assortiment aan andere medische producten. Zo kun je bijvoorbeeld bij ons terecht voor laboratoriumbenodigdheden, medische testen en beschermingsmiddelen zoals beschermbrillen en mondkapjes. Ben je op zoek naar specifieke testen zoals drugstesten, ketonentesten, ph strips of SOA testen? Ook dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij ook COVID-19 testen aan, voor een betrouwbare en snelle diagnose van het coronavirus.

Fluoresceïne strips bestellen bij Plastimed

Wil je fluoresceïne strips bestellen? Bij Plastimed kan dit eenvoudig en snel online. Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verzonden. Bovendien is verzending gratis bij bestellingen vanaf €50,-. Bij Plastimed kun je dus niet alleen rekenen op kwalitatieve medische producten, maar ook op een snelle en betrouwbare service. Bestel nu jouw fluoresceïne strips bij Plastimed en krijg het product snel en eenvoudig geleverd.

Filteren