Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Laboratorium > Testen > Zwangerschapstesten

Zwangerschapstesten

Met een zwangerschapstest stel je gemakkelijk en snel een zwangerschap vast. In het ruime assortiment van Plastimed vind je zwangerschapstesten die zowel geschikt zijn voor thuisgebruik als voor huisartsen. Zij kunnen hiermee een zwangerschap vaststellen bij patiënten op de praktijk.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 2 resultaten

Makkelijk afleesbare zwangerschapstesten

Het doen van een zwangerschapstest is een vorm van urineonderzoek. Er zijn verschillende soorten zwangerschapstesten om uit te kiezen. Het resultaat is over het algemeen al binnen 3 tot 10 minuten af te lezen. De meeste testen zijn te gebruiken op de eerste dag na het uitblijven van de menstruatie of vanaf 7 dagen na de mogelijke bevruchting. Er zijn verschillende wijzen om urine aan te brengen op de teststrook. Bij een midstreamtest urineer je op het absorberende gedeelte van de test. Vervolgens krijg je na een paar minuten de uitslag. Een zwangerschapsteststrip werkt ongeveer op dezelfde manier, alleen heeft dit type test geen absorberend gedeelte waarop geürineerd moet worden. Deze strips worden ondergedompeld in urine die wordt opgevangen in een apart bakje.

Zwangerschapstest online kopen

De zwangerschapstesten uit het assortiment van Plastimed hebben een grote nauwkeurigheid van meer dan 99%. Je hebt de keuze uit bekende merken als Alere en Cleartest. Bestel direct zwangerschapstesten voor thuis of op de praktijk.