Voor hulp en advies

0251 - 247233

Opstapjes

Opstapjes snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Enig resultaat

Opstapjes kopen bij Plastimed: verhoog je comfort en veiligheid

Als je regelmatig werkzaamheden uitvoert op hoogte, zoals in de zorg of bij het schoonmaken, dan zijn opstapjes onmisbaar. Bij Plastimed vind je een ruim assortiment aan opstapjes, variërend in hoogte en grootte. Of je nu een klein opstapje nodig hebt om bij een bovenste plank te komen of een groter opstapje om hoger te reiken, bij Plastimed vind je het opstapje dat het beste past bij jouw werkzaamheden.

Veilig en efficiënt werken met opstapjes

Opstapjes zijn onmisbaar in verschillende zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, tandartspraktijken en verpleeghuizen. Maar ook in de horeca en andere bedrijven waar hygiëne belangrijk is, zijn opstapjes onmisbaar. Het gebruik van een opstapje zorgt ervoor dat je op een veilige manier kunt werken op hoogte. Daarnaast verhoogt het gebruik van een opstapje de efficiëntie van je werkzaamheden. Je hoeft immers niet meer te klimmen en te strekken om bij hoger gelegen plekken te komen.

Bijpassende producten en aanvullende informatie

Naast opstapjes biedt Plastimed nog veel meer producten die jouw werkzaamheden op een veilige en efficiënte manier ondersteunen. Denk bijvoorbeeld aan praktijkinrichting, medisch meubilair, trolleys, schopemmers en bedschermen. Onze producten zijn van hoge kwaliteit en voldoen aan alle eisen die gesteld worden binnen de zorgsector en andere bedrijven waar hygiëne belangrijk is. Wist je trouwens dat onze opstapjes beschikken over een antislip laag en daardoor extra veilig zijn?

Bestel je opstapjes eenvoudig en snel bij Plastimed

Bij Plastimed kun je gemakkelijk en snel online jouw opstapjes bestellen. Je hebt keuze uit verschillende modellen en formaten, waardoor er altijd een opstapje is dat past bij jouw werkzaamheden. Onze opstapjes zijn van hoogwaardige kwaliteit en gaan daardoor lang mee. Bestel je opstapjes bij Plastimed en profiteer van onze snelle levering en uitstekende service. Zo kun jij snel en veilig aan de slag met jouw werkzaamheden op hoogte.