Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Bloedbuizen Vacutainer K2E EDTA 3ml

Bloedbuizen Vacutainer K2E EDTA 3ml

SKU 368856 Categorieën , ,

Bestel Bloedbuizen Vacutainer K2E EDTA 3ml snel en eenvoudig bij Plastimed.nl, uw betrouwbare partner voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Wij zijn er trots op dat al onze producten afkomstig zijn van gerenommeerde A-merken, wat betekent dat u kunt rekenen op topkwaliteit en betrouwbaarheid in elk product dat we aanbieden.

 20,00 excl. btw  24,20 incl. btw

Beschikbaar via nabestelling

Beschikbaar via nabestelling

footer betaalmethodes

Specificaties

Extra informatie

Steriel

Nee

Aantal stuks

100 stuks

Artikelnummer 368856

Beoordelingen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Bloedbuizen Vacutainer K2E EDTA 3ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Beschrijving

BD Vacutainer EDTA 3ml zijn bloedbuizen die worden gebruikt bij het afnemen van bloed. De buisjes bevatten een vacuüm waardoor ze het bloed zelf uit de ader opzuigen. Een vacutainer wordt verbonden met een venoject, dit is de eigenlijke naald met houder voor het buisje. Dit type vacutainer heeft een Hemogard sluiting

De Vacutainer bloedbuizen zijn verkrijgbaar in diverse soorten met doppen in uiteenlopende kleuren. Deze kleur dop heeft een betekenis. Het geeft namelijk het anticoagulans aan dat in de buisjes verwerkt zit.

Een buisje met een paarse dop is bedekt met ethyleendiaminetetra-acetaat (EDTA).

EDTA heeft een anticoagulaire functie doordat het cheleert met Ca-ionen die essentieel zijn voor de stolling. Doordat EDTA een complex vormt met calcium, is het niet meer beschikbaar voor de stolling. EDTA veroorzaakt na enkele uren het opzwellen van de bloedcellen en plaatjes. Een bloedmonster met een paarse dop moet dus zo snel mogelijk onderzocht worden.

Voor meer informatie over producten van BD, kijk op:

Home (bd.com)

Filteren