Voor hulp en advies

0251 - 247233

UV brillen

UV brillen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks

Enig resultaat

Bescherm je ogen met UV-brillen van Plastimed

Als je werkzaam bent in een omgeving waarin je veel in contact komt met UV-straling, is het belangrijk om je ogen goed te beschermen. Hiervoor biedt Plastimed een ruim assortiment aan UV-brillen. Deze brillen zijn speciaal ontworpen om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling en zijn geschikt voor diverse beroepsgroepen.

Hoe werken UV-brillen en voor wie zijn ze geschikt?

UV-brillen zijn speciaal ontworpen om de ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling. De brillen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en voorzien van een speciale coating die ervoor zorgt dat UV-straling wordt geabsorbeerd. Hierdoor wordt voorkomen dat de ogen beschadigd raken door deze straling.

UV-brillen zijn geschikt voor verschillende beroepsgroepen die in aanraking komen met UV-straling. Denk bijvoorbeeld aan medewerkers in de bouw of tuinbouw, maar ook aan medewerkers in de zorgsector en de voedingsindustrie. Daarnaast zijn de brillen ook geschikt voor particulieren die veel buiten zijn of bijvoorbeeld graag watersporten beoefenen.

Aanvullende informatie over UV-brillen

Bij Plastimed kun je niet alleen terecht voor UV-brillen, maar ook voor andere beschermbrillen zoals gelaatsbrillen en spatbrillen. Daarnaast biedt Plastimed ook persoonlijke beschermingsmiddelen en medisch verbruiksmateriaal aan. Zo kun je bij Plastimed terecht voor alles wat je nodig hebt om veilig en gezond te werken.

Bestel jouw UV-bril eenvoudig en snel online bij Plastimed

Wil jij jouw ogen beschermen tegen schadelijke UV-straling? Bestel dan jouw UV-bril eenvoudig en snel online bij Plastimed. Onze webshop is 24/7 geopend en je kunt altijd rekenen op een snelle levering. Zo kun je direct aan de slag met jouw nieuwe UV-bril en veilig en gezond werken. Bestel nu jouw UV-bril en profiteer van onze uitstekende service en scherpe prijzen.

Filteren

Aantal stuks