Voor hulp en advies

0251 - 247233

Isolatiejassen

Isolatiejassen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Isolatiejassen bij Plastimed: bescherming voor zorgprofessionals

Als zorgprofessional werk je dagelijks met verschillende patiënten en materialen. Om beschermd te blijven tegen besmettingen en ziektes, is het dragen van de juiste beschermingsmiddelen van groot belang. Plastimed biedt een ruim assortiment aan isolatiejassen die bescherming bieden tijdens verschillende medische procedures.

Hoe werken isolatiejassen en wie gebruiken ze?

Isolatiejassen worden gebruikt om zorgprofessionals te beschermen tegen besmettelijke stoffen en ziekteverwekkers. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat bescherming biedt tegen vocht en vuil. De jassen zijn eenvoudig aan te trekken en bieden een goede pasvorm en bewegingsvrijheid. Isolatiejassen worden veelvuldig gebruikt door medische professionals zoals artsen, verpleegkundigen, tandartsen en laboranten. Daarnaast worden ze ook gebruikt in laboratoria, cleanrooms en andere omgevingen waar hygiëne van groot belang is.

Isolatiejassen voor persoonlijke bescherming

Plastimed biedt een ruim assortiment aan isolatiejassen die voldoen aan verschillende veiligheidsnormen en -eisen. Daarnaast bieden we ook andere producten aan op het gebied van medisch verbruiksmateriaal en persoonlijke bescherming, zoals beschermjassen en schorten, coveralls en chirurgische jassen. Onze isolatiejassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren en kunnen ook bedrukt worden met bijvoorbeeld het logo van jouw zorginstelling.

Isolatiejassen bestellen bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel isolatiejassen bestellen. Onze webshop is 24/7 geopend en je bestelling wordt direct verwerkt. Daarnaast bieden we ook persoonlijk advies en ondersteuning aan bij het kiezen van de juiste isolatiejassen voor jouw specifieke situatie. Bij Plastimed staan we garant voor kwaliteit, veiligheid en betrouwbaarheid. Bestel jouw isolatiejassen online bij Plastimed en bescherm jezelf en anderen tegen besmettingen en ziektes.