Voor hulp en advies

0251 - 247233

Operatiejassen

Operatiejassen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 14 resultaten

Bestel nu eenvoudig operatiejassen bij Plastimed

Ben je op zoek naar hoogwaardige operatiejassen voor gebruik in de zorgsector? Plastimed biedt een ruime selectie aan operatiejassen voor verschillende medische toepassingen. Onze operatiejassen bieden de nodige bescherming en comfort om een veilige en hygiënische werkomgeving te creëren.

Veilige en comfortabele bescherming met onze operatiejassen

Operatiejassen bieden bescherming tegen infecties en andere verontreinigingen tijdens medische ingrepen. Onze operatiejassen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor een optimaal draagcomfort en maximale bescherming. Onze jassen zijn geschikt voor verschillende afdelingen binnen de zorg, zoals de OK, chirurgie, spoedeisende hulp en verloskunde.

Aanvullende informatie over onze operatiejassen

Naast operatiejassen biedt Plastimed een ruim assortiment aan medisch verbruiksmateriaal en persoonlijke beschermingsmiddelen voor de zorgsector. Hierbij kun je denken aan beschermjassen & schorten, coveralls, isolatiejassen en overjassen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan alle nodige keurmerken en veiligheidsvoorschriften.

Eenvoudig online bestellen bij Plastimed

Bestel nu eenvoudig en snel operatiejassen en andere benodigdheden voor de zorgsector bij Plastimed. Onze website biedt een overzichtelijke selectie van onze producten en de mogelijkheid om direct online te bestellen. Je bestelling wordt snel en veilig bij je afgeleverd, zodat je direct aan de slag kunt. Bij vragen of opmerkingen staan wij altijd voor je klaar om je verder te helpen.