Voor hulp en advies

0251 - 247233

Coveralls

Coveralls snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Bescherm jezelf met coveralls van Plastimed

Als zorgprofessional is het belangrijk om jezelf en je patiënten te beschermen tegen ziektes en infecties. Een coverall is een essentieel onderdeel van persoonlijke beschermingsmiddelen. Een coverall is een beschermend pak dat het gehele lichaam bedekt, inclusief het hoofd en de voeten. Het biedt bescherming tegen vloeistoffen, deeltjes en micro-organismen en is geschikt voor diverse zorginstellingen.

Gebruik van coveralls in de zorg

Coveralls worden veel gebruikt in de zorg, waaronder in ziekenhuizen, verpleeghuizen, tandartspraktijken en thuiszorg. Ze worden met name gebruikt bij het behandelen van patiënten met besmettelijke ziektes en tijdens chirurgische ingrepen. Ze bieden bescherming voor zowel de zorgverlener als de patiënt. Plastimed biedt coveralls aan die geschikt zijn voor diverse zorgprofessionals en afdelingen.

Aanvullende informatie over coveralls

Bij Plastimed hebben we een ruim assortiment aan coveralls in verschillende maten en kleuren. Daarnaast bieden we ook andere persoonlijke beschermingsmiddelen aan, zoals beschermjassen en schorten. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en voldoen aan de vereiste veiligheidsnormen. We vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te ondersteunen, daarom bieden we ook deskundig advies en trainingen aan over het juiste gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen.

Bestel je coveralls bij Plastimed

Wil je jouw zorginstelling voorzien van kwalitatieve coveralls? Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel online bestellen. Onze producten worden uit voorraad geleverd en we bieden een snelle levering aan. We streven ernaar om het bestellen van persoonlijke beschermingsmiddelen zo makkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. Naast coveralls bieden we ook andere gerelateerde producten aan, zoals overjassen en chirurgische jassen. Bestel nu bij Plastimed en bescherm jezelf en je patiënten optimaal tegen infecties en ziektes.