Voor hulp en advies

0251 - 247233

Wegwerpschorten

Wegwerpschorten worden doorgaans gemaakt van PE-folie en zijn uitermate geschikt voor het beschermen van kleding tegen vocht en vuil. Plastic wegwerpschorten worden veel gebruikt door zorgprofessionals en zijn onder meer geschikt voor de huisarts, tandarts en pedicure. Bij Plastimed heb je de keuze uit hoogwaardige merken. Bekijk het assortiment in de online shop.

Kleding beschermen met wegwerpschorten

Wegwerpschorten zijn niet-steriel en worden gemaakt van polyethyleen (PE). Het schort beschermt je kleding tegen spatten en andere verontreinigingen. Je hebt de keuze uit diverse lengtes en breedten. Ook zijn er wegwerpschorten mét en zonder mouwen. Doorgaans is een wegwerpschort voorzien van een praktische sluiting op de rug met twee banden. Kies voor een verpakking met meerdere schorten in handige dispenserdoos, zodat je eenvoudig een wegwerpschort tevoorschijn haalt als je het nodig hebt.

Wegwerpschorten van hoge kwaliteit

Wegwerpschorten van kwaliteitsmerken bestel je gemakkelijk bij Plastimed. Kies uit verschillende soorten wegwerpschorten van merken als Klinion, Mediware en Mölnlycke. Neem ook een kijkje bij de andere artikelen voor persoonlijke bescherming, waaronder beschermbrillen en handschoenen. Zo zorg je altijd voor een hygiënische en veilige werkomgeving bij jou in de praktijk of kliniek. Plaats je bestelling in de webshop.