Voor hulp en advies

0251 - 247233

Nageltangen

De nageltangen in het assortiment van Plastimed zijn geschikt voor bijvoorbeeld ingegroeide nagels en zeer harde nagels. De nageltangen worden gemaakt van 100% hoogwaardig roestvrij staal. Zo kan de nagelschaar gesteriliseerd worden zonder dat hij gaat roesten en blijft de snijkant langdurig scherp. Bestel direct nageltangen en andere voetverzorgingsproducten als nagelbeugels in de online shop van Plastimed.

Scherpe nageltangen

Nageltangen zijn zowel geschikt voor thuis als voor professioneel gebruik. Ze zijn voorzien van een ergonomisch handvatontwerp, waardoor de tang gemakkelijk vast te houden is. De hoogwaardige messen zorgen ervoor dat je de nagels makkelijk doorknipt, zonder te scheuren of te trekken. De scherpe messen snijden met een schone knip door zelfs de hardste nagels. De meeste nageltangen zijn vervaardigd uit chirurgisch staal en zijn gemakkelijk te steriliseren. Daarmee zijn ze een onmisbaar cosmetisch hulpmiddel voor gebruik bij manicure en pedicure.

Nageltangen online bestellen

Koop nageltangen en nagelscharen van professionele kwaliteit online bij Plastimed. Je hebt de keuze uit kwaliteitsmerken als Aesculap van B.Braun. Deze lijn van orthopedische basisinstrumenten is gemaakt van 100% roestvast staal en is vrij van kritische verbindingsstukken. Plaats direct je bestelling in de webshop.