Voor hulp en advies

0251 - 247233

Naaldvoerders

Naaldvoerders gebruik je bij het hechten van een wond, voornamelijk tijdens een operatie. Hiermee houd je de hechtdraad vast terwijl je de wond sluit, zodat je de hechting mooi uit kunt voeren. Er zijn tal van naaldvoerders om uit te kiezen. Neem direct een kijkje in het uitgebreide assortiment van Plastimed en plaats je bestelling in de webshop.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 25 resultaten

Veilig werken met naaldvoerders

Naaldvoerders komen goed van pas bij operaties voor het hechten van wonden. De speciale kaken van de naaldvoerder voorkomen dat de naald wegglijdt en voor veilig werken is de naaldvoerder voorzien van een arrettering. Chirurgische naaldvoerders zijn voorzien van een nauwkeurige voering en geven zo een optimale grip op de naald, waardoor je ook de diepere lagen en structuren goed kunt hechten. Door een naaldvoerder te gebruiken verklein je het risico op prikaccidenten en verminder je de overdracht van ziektekiemen. Sommige naaldvoerderes zijn voorzien van een geïntegreerde schaar, om zo het hechten zonder assistentie makkelijker te maken.

Naaldvoerders online kopen

Bij Plastimed vind je alles wat je nodig hebt voor op de OK of op de praktijk of andere zorginstelling. Bestel jouw naaldvoerders en andere benodigdheden voor het hechten gemakkelijk online en profiteer van een snelle levering.