Voor hulp en advies

0251 - 247233

Plakstroken

Plakstroken snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Plakstroken: een handig en hygiënisch hulpmiddel

Plakstroken zijn een handig en veelzijdig hulpmiddel dat gebruikt wordt in verschillende medische omgevingen. Het product is speciaal ontworpen om verbanden en andere medische hulpmiddelen op hun plaats te houden. De plakstroken zijn gemaakt van een zacht en comfortabel materiaal dat de huid niet irriteert en zijn verkrijgbaar in verschillende maten en vormen.

Hoe werken plakstroken?

Plakstroken worden veel gebruikt in chirurgische en operatiekamer omgevingen, waar het belangrijk is dat verbanden en andere hulpmiddelen stevig op hun plaats blijven zitten tijdens de ingreep. Daarnaast worden ze ook vaak gebruikt voor infiltratieprocedures en voor het aanbrengen van beenhoezen en armbedekking. De plakstroken zijn voorzien van een zelfklevende laag die stevig aan de huid hecht en zo voorkomt dat het verband of hulpmiddel verschuift.

Aanvullende informatie over plakstroken

Plastimed biedt een breed assortiment aan plakstroken die geschikt zijn voor verschillende toepassingen. Zo zijn er plakstroken die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op de huid, maar ook plakstroken die geschikt zijn voor gebruik op kleding of op andere materialen. Daarnaast biedt Plastimed ook gerelateerde producten aan zoals medisch verbruiksmateriaal, chirurgische hulpmiddelen en OK-kleding.

Bestel plakstroken eenvoudig online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je plakstroken eenvoudig online bestellen. Door te bestellen via onze webshop bespaar je tijd en moeite en heb je de producten snel in huis. Onze website is gebruiksvriendelijk en biedt een overzichtelijk assortiment aan medische hulpmiddelen. Daarnaast kun je bij ons rekenen op een snelle en betrouwbare levering. Bestel vandaag nog je plakstroken en andere medische hulpmiddelen bij Plastimed!