Voor hulp en advies

0251 - 247233

Afdekdoeken

Steriele afdekdoeken zijn essentieel voor de bescherming van patiënt en personeel. Bij Plastimed heb je de keuze uit verschillende soorten afdekdoeken, waaronder splitlakens, zelfklevende afdekdoeken en zelfklevende afdekdoeken met gat. Bestel direct bij Plastimed.

Filters

Aantal laags
Steriel

Resultaat 1–30 van de 56 resultaten wordt getoond

Afdekdoeken voor optimale bescherming

Chirurgische afdekdoeken zijn speciaal ontwikkeld ter bescherming van het operatiegebied en de patiënt. Je hebt de keuze uit afdekdoeken van verschillende textielsoorten en in diverse formaten. Zo is er altijd een afdekdoek te vinden die aansluit bij jouw specifieke wensen als medisch specialist. De afdeklakens beschermen tegen microbiële contaminatie en vloeistoffen. Gebruik afdekdoeken in combinatie met doelmatige absorptie- en vloeistofopvangzakken zodat de werkomgeving altijd droog blijft. Sommige afdekdoeken zijn voorzien van geïntegreerde en rekbare incisiefolie voor een uiterst veilige bevestiging en een geïntegreerde vloeistofopvangzak voor een effectief vloeistofbeheer. Splitlakens zijn geschikt voor verschillende operaties dankzij de verschillende breedtes en lengtes van de split. Zo kun je het afdekmateriaal gemakkelijk op precies de juiste operatieplaats bevestigen.

Afdekdoeken online bestellen

Bij Plastimed bestel je in een handomdraai alles voor jouw OK, van verbruiksmaterialen tot medische instrumenten. Kies uit de beste materialen van merken als Bastos, Hartmann en Medline en geniet van razendsnelle levering.

Filteren

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel