Voor hulp en advies

0251 - 247233

Probecovers

Probecovers snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Materiaal
Aantal stuks
Steriel

Toont alle 18 resultaten

Probecovers bestellen bij Plastimed: bescherming voor medische instrumenten

Ben je op zoek naar bescherming voor je medische instrumenten? Dan zijn probecovers van Plastimed een goede oplossing. Deze covers bieden een hygiënische en beschermende laag voor instrumenten zoals probes en sondes.

Hoe werken probecovers en wie gebruiken ze?

Probecovers zijn ontworpen om een beschermende barrière te creëren tussen medische instrumenten en patiënten. Dit vermindert het risico op kruisbesmetting en verbetert de hygiëne in de zorgomgeving. De covers zijn geschikt voor verschillende soorten probes en sondes en worden veel gebruikt in de gynaecologie, urologie en gastro-enterologie. Zorgprofessionals en afdelingen die gebruik maken van probecovers zijn bijvoorbeeld ziekenhuizen, klinieken, huisartsenpraktijken en verpleeghuizen.

Aanvullende informatie over probecovers en gerelateerde producten

Naast probecovers biedt Plastimed een breed scala aan medisch verbruiksmateriaal en afdekmateriaal apparatuur. Hierbij kun je denken aan lamphoezen, microscoophoezen en X-ray hoezen. Deze producten zijn allemaal ontworpen om de hygiëne in de zorgomgeving te verbeteren en het risico op kruisbesmetting te verminderen. Daarnaast biedt Plastimed ook producten voor de chirurgie & OK en de operatiekamer.

Probecovers bestellen bij Plastimed: makkelijk en snel

Wil je probecovers bestellen bij Plastimed? Dat kan eenvoudig en snel online. Plaats je bestelling via de website en ontvang je producten binnen enkele werkdagen thuis of op het werk. Bij Plastimed profiteer je van een snelle levering, goede service en hoogwaardige kwaliteit. Bestel nu jouw probecovers bij Plastimed en bescherm je medische instrumenten op een hygiënische manier.