Voor hulp en advies

0251 - 247233

Incontinentie slips

Incontinentie slips snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Resultaat 1–30 van de 33 resultaten wordt getoond

Comfortabel en betrouwbaar: incontinentie slips

Incontinentie slips zijn speciale broekjes die urineverlies helpen opvangen. Ze zijn gemaakt van zacht materiaal en bieden een hoog draagcomfort. Incontinentie slips zijn verkrijgbaar in verschillende maten en absorptievermogens, zodat er altijd een passende oplossing is voor jouw situatie.

Werking en gebruik van incontinentie slips

Incontinentie slips werken heel eenvoudig. Je trekt het broekje aan als een gewone slip en plaatst de inlegger in het broekje. Deze inlegger vangt het urineverlies op en houdt je huid droog en gezond. De incontinentie slips zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en worden veel gebruikt in de zorgsector, zoals in ziekenhuizen en verzorgingstehuizen.

Aanvullende informatie en gerelateerde producten

Bij Plastimed kun je niet alleen incontinentie slips bestellen, maar ook inleggers, netbroekjes, schoonmaakdoekjes en protection pants. Deze producten zijn gerelateerd aan incontinentie slips en kunnen samen gebruikt worden voor optimale bescherming en hygiëne. Daarnaast kun je bij Plastimed rekenen op deskundig advies en snelle levering.

Online bestellen bij Plastimed

Wil je incontinentie slips bestellen? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bij ons kun je gemakkelijk en snel online bestellen. Bovendien bieden we een ruim assortiment aan incontinentieproducten, zodat er altijd een geschikte oplossing is voor jouw persoonlijke situatie. Bestel nu en ervaar het comfort en de betrouwbaarheid van incontinentie slips.

Filteren