Voor hulp en advies

0251 - 247233

Netbroekjes

Netbroekjes zijn elastische broekjes gemaakt van elastisch en fijn katoen. Deze broekjes sluiten goed op het lichaam aan en zijn geschikt om incontinentiemateriaal of kraamverband op zijn plaats te houden. Bij Plastimed vind je een ruim assortiment medisch verbruiksmateriaaldat uitermate geschikt is voor gebruik in een medische instelling, maar ook voor thuis.

Goed aansluitende netbroekjes en fixatiebroekjes

Het doel van een netbroekje is om incontinentiemateriaal goed op zijn plek te houden. In het verzorgingstehuis, ziekenhuis en andere zorginstellingen wordt veel gebruik gemaakt van het netbroekje. Het elastische broekje voorkomt dat er ruimte is tussen het broekje en het incontinentiemateriaal. Zo wordt lekkage voorkomen. Een netbroekje biedt de zekerheid dat er geen ontlasting kan ontsnappen, omdat het nauw aansluit op het lichaam en de inlegger goed gefixeerd zit. Na de bevalling gebruiken veel vrouwen netbroekjes om het kraamverband op zijn plek te houden. Het materiaal knelt niet en voelt comfortabel aan.

Verschillende soorten netbroekjes

Een netbroekje dat vaak in het ziekenhuis gebruikt wordt zijn alleen geschikt voor eenmalig gebruik. Bij Plastimed shop je snel en gemakkelijk netbroekjes van de hoogste kwaliteit. Deze zijn ook geschikt voor thuis, bijvoorbeeld als aanvulling op je kraampakket. Plaats je bestelling in de webshop.