Voor hulp en advies

0251 - 247233

Incontinentie

Incontinentie snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Filters

Steriel
Substantie

Resultaat 1–30 van de 69 resultaten wordt getoond

Incontinentieproducten bestellen bij Plastimed: zorgeloos en discreet

Als je te maken hebt met incontinentie, is het belangrijk dat je je dagelijkse activiteiten kunt blijven uitvoeren zonder dat je je zorgen hoeft te maken over eventueel urineverlies. Plastimed begrijpt dit als geen ander en biedt een breed assortiment aan incontinentieproducten. Van inleggers tot slips en netbroekjes tot protection pants, bij Plastimed kun je terecht voor alles wat je nodig hebt om je leven zo comfortabel mogelijk te maken.

De werking van incontinentie producten

Incontinentieproducten worden gebruikt om urineverlies op te vangen en te absorberen, zodat je je zekerder en droger voelt gedurende de dag. Het gebruik van incontinentieproducten is vooral van belang voor mensen die lijden aan incontinentie en hun dagelijkse activiteiten willen blijven uitvoeren zonder dat urineverlies een belemmering vormt. Zorgprofessionals en afdelingen zoals verpleeghuizen en thuiszorginstellingen maken veelvuldig gebruik van incontinentieproducten om hun patiënten te ondersteunen bij het omgaan met incontinentie.

Alle producten voor incontinentie

Bij Plastimed bieden we verschillende soorten incontinentieproducten aan, zodat je altijd het juiste product kunt vinden dat past bij jouw specifieke behoeften en situatie. Naast inleggers, slips, netbroekjes en protection pants, bieden we ook diverse accessoires aan zoals fixatiebroekjes en onderleggers. Onze incontinentieproducten zijn beschikbaar in diverse maten en absorptieniveaus en kunnen zowel overdag als ‘s nachts worden gebruikt. Gerelateerde producten die wij aanbieden zijn onder andere medisch verbruiksmateriaal en urologische producten.

Bestel jouw incontinentie producten online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel incontinentieproducten bestellen, zonder dat je de deur uit hoeft. Op onze website kun je het complete assortiment bekijken en de producten bestellen die het best bij jouw behoeften passen. We begrijpen dat het discreet bestellen van incontinentieproducten belangrijk voor je kan zijn en daarom verpakken we jouw bestelling altijd in een neutrale doos zonder logo’s of productnamen. Bovendien worden bestellingen vanaf €50,- gratis verzonden. Bij Plastimed kun je altijd rekenen op een snelle en betrouwbare service.

Filteren

Aantal stuks
Steriel
Substantie