Voor hulp en advies

0251 - 247233

Handdesinfectie

Handdesinfectie is een vloeibaar desinfectiemiddel voor de handen. Deze handgel wordt gebruikt om de handen te reinigen en te desinfecteren om ziektekiemen. Handdesinfectie bevat alcohol die ziektekiemen zoals bacteriën, schimmels en virussen op je handen doden.

Handdesinfectie voor optimale hygiëne

Voor een optimale hygiëne van de handen gebruik je een handdesinfectie middel. Vloeibare desinfectiemiddelen bevatten alcohol en doden alle ziekteverwekkers op je handen. Neem dus altijd een flesje handalcohol mee, gebruik desinfectiedoekjes of desinfecterende handgel. Je koopt het allemaal eenvoudig bij Plastimed.

Verschil handen wassen en desinfecteren

Door je handen te desinfecteren, zorg je ervoor dat de kans op overdracht van bacteriën minimaal is. Door je handen alleen te wassen, verwijder je vuil en tot 80% van de aanwezige micro-organismen op je handen. Je handen zijn dus niet helemaal schoon. Tegenwoordig zijn steeds meer mensen overtuigd van de kracht van het desinfecteren van de handen. Middelen voor handdesinfectie worden hierdoor niet alleen in de zorg veel gebruikt, maar ook thuis, op het werk of in openbare gelegenheden. Een kleine flacon neem je gemakkelijk mee in je tas.

Hand desinfectie van kwaliteitsmerken

Om verzekerd te zijn van de beste werking, kies je voor handdesinfectie middelen van kwaliteitsmerken als Hartmann, Tork Tork, Dormo-Gel of Schülke Desderman. Bij Plastimed vind je ook wanddispensers en andere praktische producten voor handhygiëne. Neem direct een kijkje in het uitgebreide aanbod en plaats je bestelling.