Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > Verbruiksmateriaal > Reiniging & Desinfectie > Oppervlaktedesinfectie

Oppervlaktedesinfectie

Voor oppervlakte desinfectie heb je de juiste desinfectiemiddelen nodig.. Bij desinfecteren van oppervlakken worden reinigingsmiddelen gebruikt met ondermeer alcohol of chloorpreparaat. Voor kleine oppervlakken komen geïmpregneerde alcoholdoekjes goed van pas. Het desinfecteren van oppervlaktes is in principe alleen nodig na het morsen van bloed of andere lichaamsvochten.

Filters

Productcategorieën
Aantal laags
Steriel
Substantie
Uitvoering

Resultaat 1–30 van de 50 resultaten wordt getoond

Oppervlakte desinfectie: reinig en bescherm met Plastimed

Op zoek naar een betrouwbare oppervlakte desinfectie oplossing voor in de zorg? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres. Met onze hoogwaardige desinfectiemiddelen ben je verzekerd van een grondige reiniging en bescherming van oppervlakken en materialen.

Krachtige werking voor verschillende doeleinden

Oppervlakte desinfectie is van groot belang in de gezondheidszorg, waar hygiëne en infectiepreventie topprioriteit zijn. Onze desinfectiemiddelen zijn geschikt voor verschillende doeleinden, zoals het reinigen van werkbladen, instrumenten, apparatuur en meubilair. Ook voor het desinfecteren van handen en huid hebben wij speciale producten. Onze oppervlakte desinfectie middelen worden veel gebruikt in ziekenhuizen, tandartspraktijken, fysiotherapiepraktijken en huisartsenpraktijken.

Oppervlakte desinfectie en andere hygiëne producten

Naast oppervlakte desinfectie bieden wij een breed scala aan andere hygiëneproducten aan. Bij ons kun je terecht voor huiddesinfectie, handreiniging en instrumentenreiniging. Onze producten zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en effectiviteit. Bovendien zijn onze desinfectiemiddelen makkelijk in gebruik en veilig voor mens en milieu.

Bestel jouw oppervlakte desinfectie eenvoudig online bij Plastimed

Bij Plastimed kun je jouw oppervlakte desinfectie middelen snel en gemakkelijk online bestellen. Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en worden geleverd tegen scherpe prijzen. Bovendien kun je rekenen op een snelle levering en uitstekende service. Bestel nu jouw oppervlakte desinfectie en andere hygiëneproducten direct online bij Plastimed en zorg voor een veilige en hygiënische werkomgeving.

Filteren

Aantal laags
Aantal stuks
Steriel
Substantie
Uitvoering