Voor hulp en advies

0251 - 247233

Huiddesinfectie

Huiddesinfectie producten van plastimed doden effectief de schadelijke bacteriën, schimmels en virussen die via de huid en slijmvliezen worden afgestoten. Het desinfecteren van de huid en slijmvliezen is van groot belang om verspreiding van ziektekiemen en schadelijke virusdeeltjes te voorkomen.

Filters

Aantal stuks
Steriel
Substantie

Toont alle 12 resultaten

Huiddesinfectie voor zorgprofessionals

Als je in de zorg werkt, weet je hoe belangrijk hygiëne is. Het voorkomen van infecties begint bij goede hygiëne en daarom is het desinfecteren van de huid een belangrijke stap in het voorkomen van infecties. Plastimed biedt een breed scala aan huiddesinfectieproducten die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen.

Het belang van hygiëne in de zorg

Desinfecterende middelen zijn onmisbaar in de gezondheidszorg. Ze zijn essentieel om ziekteverwekkers op de huid te doden en zo infecties te voorkomen. Huiddesinfectie wordt gebruikt om de huid te desinfecteren voordat er een incisie of prik wordt gemaakt, bijvoorbeeld voor bloedafname of een operatie. Het is belangrijk om de huid goed te desinfecteren om de kans op infecties te verkleinen. Huiddesinfectie is niet alleen belangrijk in ziekenhuizen, maar ook in tandartspraktijken, dierenartspraktijken en andere medische instellingen.

Werking van huiddesinfectie en gebruik in de zorg

Onze huiddesinfectieproducten zijn van de hoogste kwaliteit en voldoen aan de strengste eisen. Ze zijn geschikt voor gebruik op de huid en hebben een breed spectrum van antimicrobiële werking. Onze producten zijn geschikt voor gebruik door diverse zorgprofessionals, zoals chirurgen, anesthesiemedewerkers en verpleegkundigen. De producten zijn geschikt voor verschillende afdelingen, zoals de OK, IC en spoedeisende hulp.

Huiddesinfectie en gerelateerde producten voor hygiëne in de zorg

Naast huiddesinfectieproducten biedt Plastimed ook andere hygiëneproducten aan die onmisbaar zijn in de zorgsector. Zo hebben we een breed assortiment aan handreinigingsmiddelen, afzuigsystemen en hygiëne pulp. Door ons brede assortiment kun je al jouw benodigdheden op één plek bestellen.

Huiddesinfectie bestellen bij Plastimed

Wil je huiddesinfectieproducten bestellen? Bij Plastimed kun je gemakkelijk online bestellen en wij zorgen voor een snelle levering. Daarnaast bieden wij ook andere producten aan die onmisbaar zijn in de zorgsector, zoals afzuigsystemen en hygiene pulp. Wij streven ernaar om het bestellen van jouw benodigdheden zo eenvoudig mogelijk te maken.