Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Ademweg > Guedell

Guedell

Een guedell kan worden ingebracht via de mond of via de neus, en wordt gebruikt om de ademweg vrij te maken bij bewusteloze patiënten. Zowel een guedel die via de mond wordt ingebracht (mayo-tube) als een guedel die via de neus wordt ingebracht (nasopharyngeale) worden gebruikt bij anesthesie en tijdelijke beademing in combinatie met een beademingsmasker. Bestel direct een guedel voor de neus of de mond bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 35 resultaten wordt getoond

Guedell tube voor beademing

De Guedel-tube wordt gebruikt bij onder meer tijdelijke beademing, bij anesthesie en op de uitslaapkamer. Dergelijke tubes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, die zijn voorzien van een kleurcode. Guedel-tubes en andere beademingsinstrumenten bestel je online bij Plastimed.

Guedell-tubes met kleurcodes

Guedell- of Mayo-tubes zijn verkrijgbaar in diverse maten. De maten zijn duidelijk aangegeven met een kleurcode. Je brengt de Guedel in de mond in. De flexibele tube gemaakt van semi-transparante kunststof reikt van de tandenrij tot in de hypofarynx. Door dit hulpmiddel voorkom je dat de tong een obstructie van de ademwegen veroorzaakt. Zo vergemakkelijkt de Guedell kunstmatige beademing met behulp van een beademingsmasker. Welke grootte je kiest, hangt af van de afstand tussen mondhoek en oorlel. De tubes zijn steriel en eenmalig te gebruiken.

Guedel online bestellen

In het uitgebreide assortiment van Plastimed vind je diverse soorten Guedel-tubes in verschillende formaten. Gebruik je dit product vaker? Bestel er dan direct een aantal, zodat je ze altijd bij de hand hebt. Je kan de Guedel tubes namelijk maar één keer gebruiken. Al jouw professionele medische producten bestel je gemakkelijk en snel in de online shop van Plastimed.