Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Ademweg > Endotracheale tubes

Endotracheale tubes

Endotracheale tubes zijn beademingsbuizen die worden gebruikt op de intensive care en spoedeisende hulp om de luchtwegen open te houden bij anesthesie tijdens operaties. De tube wordt in de luchtpijp van de patiënt geplaatst om de luchtweg te zekeren zodat zuurstof de longen kan bereiken.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Resultaat 1–30 van de 130 resultaten wordt getoond

Endotracheale tubes kopen

Endotracheale tubes worden na verdoving ingebracht bij de patiënt door te intuberen. Er zijn zowel endotracheale tubes voor volwassenen als voor kinderen verkrijgbaar. Deze breng je in de trachea in met behulp van een laryngoscoop, voorbij de stembanden. Bestel hoogwaardige endotracheale tubes online bij Plastimed.

Endotracheale tube voor intubatie

Met endotracheale tubes intubeer je de patiënt. Je brengt de beademingsbuis in de keel in. Deze wordt dus gebruikt voor het invasief beademen van de patiënt. De tube wordt ingevoerd tot zo’n 2cm onder de stembanden. Vervolgens sluit je de tube aan op een filter en een beademingsmachine. Door te kiezen voor endotracheale tubes van de hoogste kwaliteit met een atraumatische tip minimaliseer je de kans op tracheaal letsel bij de patiënt. Het temperatuurgevoelige PVC zorgt ervoor dat de tube op lichaamstemperatuur zachter wordt. Dit zorgt voor meer comfort bij de patiënt.

Verschillende soorten endotracheale tubes

Er zijn verschillende soorten endotracheale tubes verkrijgbaar, waaronder RAE (voorgevormd), nasale- en orale endotracheale tubes. Deze zijn er in diverse diameters. Plastimed biedt een hoogwaardig en uitgebreid assortiment van kwaliteitsmerken als Medtronic. Plaats je bestelling direct online.