Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Circulatie > Infuussystemen

Infuussystemen

Infuussystemen worden gebruikt voor het geven van infuustherapie. Er zijn tal van soorten infuustherapie en het gebruik van een infuussysteem is specifiek, want voor de verschillende therapieën kan steeds een ander systeem nodig zijn. Infuussystemen bestaan uit een infuuszak, infuusslang, infuuspomp, infuusnaald en infuusvloeistof met daarin medicatie. Bestel kwalitatieve infuussystemen online bij Plastimed.

Verschillende soorten infuussystemen

Een infuussysteem zorgt ervoor dat infuusvloeistof wordt getransporteerd van de infuuszak of -fles naar de infuusnaald, de infuuscanule of het katheter van de patiënt. De druppelkamer van een infuussysteem is voorzien van een druppelkamer en twee micronfilters: één voor het toedienen van vloeistoffen en medicatie en één voor het toedienen van bloed en bloedproducten. Beluchte lijnen gebruik je op infuusflessen en infuuszakken. Veel van de infuussystemen zijn voorzien van een driewegkraan op het tweede bijspuitpunt.

Infuussystemen online bestellen

Bij Plastimed vind je alles voor in jouw praktijk, afdeling of kliniek. Infuussystemen en toebehoren van bekende merken bestel je in een handomdraai online. Zo heb je onder meer keuze uit infuussystemen van B. Braun en Codan. Ook driewegkranen, infuusslangen of een spike-infuus zijn eenvoudig te bestellen. Je profiteert altijd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding en snelle levering. Plaats je bestelling in de online shop.