Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Circulatie > Driewegkranen

Driewegkranen

Driewegkranen bestaan uit een kunststof koppelstuk met twee female Luer-lock aansluitingen en één male Luer-lock aansluiting. De driewegkraan kan worden gebruikt als verbindingsstuk om vloeistoffen in twee richtingen te kunnen afvoeren. Bestel direct jouw driewegkranen bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 17 resultaten

Driewegkranen voor professioneel gebruik

Driewegkranen zijn essentiële hulpmiddelen om vloeistofstromen te beheersen. Met een driewegkraan regel je de doorstroomsnelheid en kan een vloeistofstroom zelfs compleet worden afgesloten. Driewegkranen worden gebruikt op infuussystemen in onder meer ziekenhuizen en verpleeghuizen. Bij Plastimed plaats je eenvoudig online je bestelling voor benodigdheden voor op de afdeling. Zo vind je naast driewegkranen ook infuusnaalden en overige toebehoren in het uitgebreide assortiment.

Verschillende soorten driewegkranen

Door het gebruik van een driewegkraan heb je meer mogelijkheden tot je beschikking. De driewegkraan wordt ook wel T-kraan genoemd, omdat het ontwerp de vorm van de letter T heeft. Doorgaans zijn de driewegkranen voorzien van een plug met een driewegboring of een L-boring. In het laatste geval kun je twee vloeistofstromen openzetten. De derde stroom is dan afgesloten.

Driewegkranen van de hoogste kwaliteit

Bij Plastimed bestel je driewegkranen van bekende en betrouwbare merken. Zo heb je onder meer de keuze uit systemen van B.Braun, BD en Romed. Kies bijvoorbeeld voor een driewegkraan gemaakt van een nieuw type polycorbonaat. Dit innovatieve materiaal verhoogt de weerstand flink, waardoor de kans op lekkage, luchtembolie en vervuiling van het infuussysteem aanzienlijk kleiner wordt. Plaats je bestelling eenvoudig in de online shop van Plastimed.