Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Circulatie

Circulatie

Voor het toepassen van beademings instrumenten zoals een infuus is een goede circulatie belangrijk. In ziekenhuizen, op poliklinieken en ook bij de eerstehulpverlening en op de OK zijn deze instrumenten onmisbaar. Tijdens operaties kan het slachtoffer of de patiënt ondersteund worden met ademen door middel van een infuus. Je kunt bij Plastimed terecht voor onderdelen van onder anderen infuussystemen waarbij infuusslangen, driewegkranen en spike infuus ook van toepassing kunnen zijn. Bestel direct medische onderdelen voor het infuus en circulatie bij Plastimed.

Filters

Aantal stuks
Steriel

Toont alle 28 resultaten

Beademingsinstrumenten voor circulatie

In de geneeskunde wordt met circulatie de bloedsomloop bedoeld. Het bloed in het lichaam wordt continu rondgepompt door het hart. Bij bloedverlies of uitdroging moet het bloedvolume worden aangevuld, zodat er genoeg bloed naar het lichaam blijft gaan. Maar ook hartproblemen kunnen tot stoornissen in de circulatie leiden. In beide gevallen is vaak een infuus nodig. Dit is een slangetje waarmee vocht en bloed rechtstreeks in de bloedbaan van de patiënt komen.

De circulatie ondersteunen

Om in spoedeisende situaties de circulatie te ondersteunen, kan een infuus nodig zijn. Met infuussystemen worden ook medicijnen en transfusies toegediend en kan eventueel bloed worden afgenomen. Een infuussysteem bestaat uit verschillende onderdelen: van de naald waarmee de patiënt geprikt wordt tot allerlei slangetjes, kraantjes en ingenieuze druppelsystemen zodat de vloeistof op de juiste snelheid inloopt. Al deze onderdelen bestel je eenvoudig bij Plastimed.

Systemen voor ondersteuning van de circulatie bij Plastimed

Of het nou de verpleegkundige, co-assistent of arts is die het infuus prikt, de instrumenten moeten snel en eenvoudig te gebruiken zijn. Plastimed biedt een ruim assortiment praktische infuusonderdelen van gerenommeerde merken als B. Braun, Codan en BD. Plaats je bestelling eenvoudig in de webshop en profiteer van de snelle levering.