Voor hulp en advies

0251 - 247233

Home > Winkel > EHBO > Reanimatie > Circulatie > Spike infuus

Spike infuus

Spike infuus snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Bestel het spike infuus gemakkelijk en snel bij Plastimed

Op zoek naar een spike infuus? Bij Plastimed ben je aan het juiste adres! Dit handige medische instrument wordt gebruikt om medicatie of vloeistoffen direct in de bloedbaan van de patiënt te brengen. Het spike infuus bestaat uit een naald, een buisje en een dopje en is geschikt voor eenmalig gebruik.

Hoe werkt het spike infuus?

Het spike infuus is een belangrijk instrument voor zorgprofessionals en wordt gebruikt op verschillende afdelingen in de zorg. Het wordt bijvoorbeeld ingezet bij de toediening van medicatie, infuusvloeistoffen of bloedproducten. Het infuus wordt op een infuuszak of infuusfles geplaatst en via de naald in de ader van de patiënt ingebracht.

Voor wie is het spike infuus geschikt?

Het spike infuus wordt gebruikt door verschillende zorgprofessionals zoals artsen, verpleegkundigen en paramedici. Het instrument wordt ingezet op afdelingen zoals de IC, SEH, operatiekamer en verpleegafdelingen. Het is geschikt voor zowel volwassenen als kinderen en kan worden gebruikt in combinatie met verschillende infuussystemen.

Aanvullende informatie over het spike infuus

Het spike infuus is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, afhankelijk van de toepassing. Andere gerelateerde producten zijn bijvoorbeeld beademingsinstrumenten, circulatiepompen, infuusslangen en directwegkranen. Bij Plastimed bieden we een breed assortiment aan medische instrumenten en benodigdheden, dus je vindt altijd wat je zoekt.

Bestel het spike infuus bij Plastimed

Wil je het spike infuus bestellen? Bij Plastimed kan je dit gemakkelijk en snel online doen. Wij bieden een ruim assortiment aan medische instrumenten en benodigdheden en zorgen voor een snelle levering. Bestel vandaag nog en wij zorgen ervoor dat je je bestelling zo snel mogelijk in huis hebt.