Voor hulp en advies

0251 - 247233

Bedpannen

Bedpannen snel en voordelig bestellen bij Plastimed, de medische groothandel van Nederland.

Eenvoudig bedpannen bestellen bij Plastimed

Ben je op zoek naar bedpannen voor gebruik in de zorgsector? Dan ben je bij Plastimed aan het juiste adres. Bedpannen zijn een essentieel hulpmiddel voor patiënten die bedlegerig zijn of moeite hebben met mobiliteit. Ze zorgen voor een veilige en hygiënische manier van toiletbezoek.

Waarvoor worden bedpannen gebruikt?

Bedpannen worden gebruikt om patiënten te helpen die niet zelfstandig naar het toilet kunnen gaan. Ze zijn ideaal voor patiënten die bedlegerig zijn of beperkt zijn in hun mobiliteit. Daarnaast kunnen bedpannen ook gebruikt worden tijdens de verzorging van patiënten met incontinentieproblemen.

Wie gebruiken bedpannen?

Bedpannen worden gebruikt in verschillende zorgomgevingen, zoals ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorginstellingen en hospices. Ze worden veelal gebruikt door zorgprofessionals, zoals verpleegkundigen en verzorgers, maar ook door mantelzorgers en familieleden van patiënten.

Aanvullende informatie over bedpannen

Bij Plastimed vind je niet alleen bedpannen, maar ook gerelateerde producten zoals hygiëne pulp, kommen, medische hygiëne, slipper pannen en trays. Onze bedpannen zijn gemaakt van stevig kunststof en zijn eenvoudig schoon te maken en te desinfecteren. Hierdoor zijn ze niet alleen hygiënisch, maar gaan ze ook lang mee.

Snel bedpannen bestellen bij Plastimed

Bij Plastimed kun je eenvoudig en snel bedpannen bestellen. Je kunt onze producten online bekijken en bestellen via onze website. Bovendien bieden we snelle levering aan, zodat je jouw bestelling snel in huis hebt. Bestel nu bij Plastimed en zorg voor een veilige en hygiënische manier van toiletbezoek voor patiënten.